A 22 éves múltú Szentesi-Mag Kft. új üzleti felfogást alakított ki, amelynek belsõ szakmai tartalmáról, és a terveinkrõl szeretnénk a honlapunkat látogató érdeklődőket tájékoztatni.

A honlap a bemutatkozás új formája lett a gazdasági életben működõ vállalkozások esetében, de még a privát életünkben is.

A honlap a bemutatkozó „személyi igazolványa”, „útlevele”, és „erkölcsi bizonyítványa” is.

Lehetõvé teszi a gyors tájékozódást, amelyre előtte hetekre, esetleg hónapokra volt szükség. A Szentesi-Mag Kft-ben a kereskedés tárgya –biológiai jellegű anyag, vetõmag, azaz –„bizalmi árú”. Ez az áruféleség akkor „bizalomkeltõ”, ha abból a felhasználó számára értékes növény fejlõdik, és ez az élmény, évrõl-évre ismétlõdik.

A Szentesi-Mag Kft. több mint 60 év zöldségnemesítési múlttal rendelkező vállalat. A mi legnagyobb értékünk a szakértelem mellett, a prof. Dr. Szalva Péter, Nagy László, és a Szentesi -Mag Kft. dolgozói által nemesített, és jelenleg is forgalomba levõ 35 db zöldség, és 2 db őszi káposztarepce fajta.

Fajtáinkkal és technológiánkkal az elsõ számú célpont a hobby kertészek több milliós tábora. Mi azt szeretnénk, ha egyre többen a saját, illetve a család zöldség szükségletét ismét „a ház körül” termelnék meg.

Ha Önök is így gondolják, akkor együtt sikeresek és eredményesek lehetünk.


Szentes, 2017. január

Tisztelettel: Dr. Rózsás Attila ügyvezető igazgató

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: háromszázhetvennyolc

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: háromszázhetvennyolc

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.