Vitafort Első Takarmánygyártó És Forg. Zrt.

A Vitafort Első Takarmánygyártó és Forgalmazó Zrt. a magyar takarmánypiac piacvezető takarmányozási rendszere.

Az ország szívében, Dabason, 11 hektáros telephelyen teljes takarmánygyártó vertikum, kiváló infrastruktúrával és nyomon követhető takarmánybiztonsági garanciával kínál komplex tápláló megoldásokat minden haszonállat és korcsoport számára.

Vitaminok, ásványi kiegészítők, premixek, koncentrátumok, tápszerek és keveréktakarmányok gyártása, értékesítése bel- és külföldön. Világszínvonalú takarmánygyártás, folyamatos, innovatív gyártmányfejlesztés és bővülő szolgáltatások az eredményes állattenyésztésért.
Értékesítési csapatunk telepre szabott egyedi megoldásokkal, a precíziós takarmányozás számos eszközével támogatják Partnereink gazdaságos termelését.

Konstruktív szakmai együttműködés, hosszú távú partnerkapcsolat a gazdaságos állattenyésztésért. Takarmányozzunk együtt okosan!

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: százhuszonhárom

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: százhuszonhárom

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.