Hogyan válasszunk homlokrakodót cikk sorozatunk 3. része.

2021-11-15 07:57:39


Deraland Kft. az Alö Quicke termékek Mo-i hivatalos forgalmazója. Cégünk a termékek garanciális és garancián túli vevőszolgálatát is ellátja Kaposvár központi telephellyel, alkatrész raktárral. Az általa forgalmazott termékeket országos viszonteladói hálózaton keresztül értékesíti. Hasznos információkat szeretnénk megosztani traktoros homlokrakodó kiválasztása előtt.

Az Ålö a világ egyik vezető mezőgazdasági gépgyártója 1949 óta. Prémium minőségű homlokrakodókat fejleszt és gyárt a Quicke® és Trima® márkanév alatt valamint munkaeszközöket  Original Implements ™ név alatt. 
Hét országban rendelkezik értékesítő hálózattal, négy országban gyártó üzemmel és több mint 50 országban a világpiac forgalmának 30 %-át adja az 50 lóerőnél nagyobb teljesítményű traktor szegmensben. Az össztermelés kb. 90 % -át exportálja. A 2017-es értékesítés kb. 34 500 rakodógép és 46 000 munkaeszköz.

QUICKE ÚJ VEZÉRLÉSEK TRAKTOROS HOMLOKRAKODÓKHOZ

A 60 éves tapasztalatra valamint az új és robusztus hardverre épülő QCS (Quicke Control System) vezérlés teljeskörű

választékot kínál az alap és értékorientált QM vezérléstől kezdve a minden funkciót tartalmazó és ergonómikus QE-vezérlésig - amely új mércét állít az intelligens és hatékony rakodógép vezérléseknek.

 

Hidraulikus és elektronikus csatlakozások

 

A traktor interfész, mint hidraulikus és elektronikus központi alkatrész szintén újdonság a QCS és a jövőbeni Quicke rakodógépnél. A vadonatúj robusztus QC multi csatlakozók termék kínálata hosszantartó helyszíni tesztelések eredménye, amelyek biztosítják a problémamentes működést és az üzemi nyomáson történő össze és szét csatlakoztatást. A QC multi csatlakozók mind a standard, mind a Live3 konfigurációban elérhetőek, és páratlan könnyű kezelhetőséget és ergonómiát kínálnak az olyan innovatív funkciók eredményeként, mint az automatikus porvédelem, a teljesen integrált elektronika és a szabadon forgó tömlők. Végül, de nem utolsósorban, a QC multi-csatlakozók, a megnövelt rakodási sebesség és az alacsonyabb üzemanyagfogyasztás eredményeként -jelentősen csökkentik a nyomásveszteséget, ezáltal időt és pénzt takarítanak meg.

QE command :

Valódi hatékonyság az anyagmozgatás terén, a mindennapi munkában, közvetlenül a hüvelykujja alatt.

A gazdálkodóknál világszerte elvégzett helyszíni tesztek alapján az új joystick ergonómiája hosszabbstressz-mentes munkával eltöltött időt tesz lehetővé.

A vezérlés pontossága páratlan, amely a direkt digitális szelepeknek és a beépített energia-visszanyerésnek, valamint a terhelés-kompenzáló rendszernek köszönhetően lehetővé teszi, hogy Ön inkább a feladatára koncentráljon és ne a kezelőszervekre. Ezenkívül egy független munkaeszköz hidraulika funkció vezérlés is megvalósítható egy proporcionális billenő kapcsolóval (Live3).A Q-Companion-t egy kezelői segítő rendszerrel kombinálva úttörő jellegű funkciók aktiválódnak-a rakodó automatizálása, a felhasználó általi testreszabhatóság és a kijelzőn megjelenő navigációs funkciók tovább növelik a hatékonyságot és csökkentik a munkaterhelést. További információk a hátoldalon.

QM command :

Robusztusságával és a lényegre összpontosítva a QM vezérléssel tökéletes az egyensúlyt az egyszerűség és a funkcionalitás között.

A vadonatúj rendszer minden alapvető funkciót a joystick-ba integrál, beleértve a lengéscsillapítást, a munkaeszköz reteszelését és két általános célú gombot az Ön által preferált traktor funkciókhoz.

Ezenkívül opcióban rendelkezésre áll a munkaeszköz hidraulikus funkciójának független sebesség-vezérlése, amely konfigurálható is (Live3).

 

QE command joystick

 

 

Tekintse meg videónket az új rendszerről:

 

 

 

QCS + Q Companion együttes alkalmazása lehetővé teszi a következő funkciókat :

  • Mozgások autómatizálása, lágy véghelyzet határolás minden kiválasztott munkaeszközhöz
  • Kezelő által konfigurálható vezérlési módok : pl. folyamatos olajáram, billenő kapcsolóval vezérelt 3. funkció, stb…
  • Közvetlen navigáció a Q-companion menürendszerében a joystick görgőjével

 

 

Következő videóban nézze meg a QCS és Q-companion együttes működését:

 

 

 

További információkért kattintson ide!

 

 

 

 

 

 

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.

BEZÁRÁS

Ha nem akarsz lemaradni a legjobb ajánlatokról, kövess minket Facebookon!